Ajankohta

22.4.2021 09:00 – 22.4.2021 11:00

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

 

Tutkimusaamu: Luottamus ja viestintä poikkeusaikana

Aika: 22.4.2021 klo 9.00–11.00
Paikka: Verkossa

Miltä näyttää jäsenten luottamus ProComiin? Miten koronakriisi on vaikuttanut viestintään yhteiskunnassa? Millaisia muutoksia poikkeusaika on tuonut viestintätyöhön organisaatioissa? T-Media toteutti alkuvuodesta ProComin jäsenille kyselyn, jolla tutkittiin jäsenten luottamusta yhdistykseen ja käsityksiä koronakriisin vaikutuksista yhteiskunnalliseen viestintään ja viestintätyöhön organisaatioissa.Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tuloksista aamun tutkimuswebinaariin!

T-Media Oy:stä ajankohtaisia tutkimustuloksia ovat esittelemässä tutkimusjohtaja Sari Maunula ja tutkimuspäällikkö Marjo Seppä. Tutkimuskatsauksen jälkeen tilaisuus jatkuu keskustelulla koronakriisin vaikutuksista yhteiskunnalliseen ja organisaatioiden viestintään. Julkiselta puolelta vieraaksemme on vahvistunut Valtioneuvoston kanslian viestintäpäällikkö Päivi Tampere, yrityspuolelta TietoEVRYn Head of Communications and Sustainability Kia Haring. Keskustelua moderoi professori Janne Seppänen

Linkki webinaariin lähetetään osallistujille lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.