Ajankohta

15.3.2018 09:00 – 15.3.2018 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23 A 5

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Johdon yksinpuhelusta arvostavaan vuoropuheluun – kyllä kiitos, mutta miten? Koulutuksessa opit käyttämään työyhteisviestintää kulttuurin muutosvoimana ja tekemään kulttuurimuutoksen viidessä vaiheessa. Saat työkalut siihen, miten vaikutat johtoryhmään, kokoat tiimin ja valitset teille tärkeät teemat. Kuulet vuoropuhelun parhaimmista käytännöistä, jaat omasi ja luonnostelet osallistumis- ja toimintasuunnitelmasi.

 

Koulutuspäivän ohjelma

Aamupäivän aikana pohditaan ja suunnitellaan, miten haetaan johdon mandaatti kulttuurimuutokselle: mitä hyötyä tästä kaikesta on? Miksi toimintatapoja ylipäätään kannattaa ryhtyä muuttamaan ja moniäänisyyttä lisäämään? Vastaus: koska parhaimmillaan se näkyy niin viivan alla kuin henkilöstön hyvinvoinnissakin.

Kun idea on myyty johtoportaalle, on aika koota tiimi valmistelemaan ja toteuttamaan muutosta: miten tämä käytännössä tapahtuu? Puntaroimme myös riskejä ja valmistaudumme niihin miettimällä, miten pieleen kaikki voi mennä ja mikä on pahinta mitä voi tapahtua.

Lounaan jälkeen puhumme vuoropuhelun olemuksesta: mitä tarkoittaa konkreettisesti kielenkäytön ja tunteiden tasolla kun siirrytään tiedottamisesta monisuuntaiseen viestintään? Päivän lopuksi laadimme toimintasuunnitelman: mistä aloitan, keneen olen yhteydessä, miten perustelen asian ja kenet kutsun mukaani muutokseen? Päivän aikana keskustelemme, vertailemme, haastamme ja autamme toisiamme.

 

Kouluttajat

 

Sirke Lohtaja-Ahonen, FM, on lukijalähtöisten tekstien mestari, viestintävalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimo on kielen voima. Hän tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Sirken idea Suomen parhaasta työyhteisöviestinnän päivästä Törmäyksestä toteutuu kolmannen kerran keväällä 2018.

Laura Mänki, FM, on ihmisistä, ideoista, yhteisöistä ja oppimisesta innostuva viestintäkonsultti, jonka tausta on kulttuurin- ja kielentutkimuksessa ja tietojenkäsittelytieteessä. Laura on yksi viestintätoimisto Joy & Orderin perustajatädeistä.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 1.3.2018. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.