Ajankohta

14.3.2019 17:00 – 14.3.2019 19:00

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, 2. krs.

Järjestäjä

ProCom: Vaikuttajaviestintäjaos

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Miltä kokeneesta viestintäammattilaisesta tuntuu nousta korporaation kulisseista oman vaalikampanjansa valokeilaan? Entä miten kevään vaaleissa ehdolla olevat kansanedustajat eri puolueista näkevät koulutuksen ja sivistyksen merkityksen? Tule kuulemaan olohuonetentin sivistyskeskustelua, joka kysyy, miten nuorten syrjäytymistä ehkäistään koulutuspäätöksillä. 

Ohjelma 14.3.2019: 

  • 17.00-17.30 Kahvit ja verkostoituminen
  • 17.30-18.00 Intro: Vieraana Tiina Rytky
  • 18.00-19.00 Olohuonetentti: Suuri sivistyskeskustelu! Miten ehkäistään nuorten syrjäytymistä koulutuspäätöksillä? Panelisteina Pilvi Torsti, SDP, Raija Vahasalo, Kokoomus ja Tuomo Puumala, Keskusta.
  • 19.00 Kiitossanat ja tilaisuuden päätös

Intro: Vieraana Tiina Rytky
Tilaisuuden introna kuullaan Tiina Rytkyn ajatuksia siitä, kun korporaation kulissit katoavat ja viestien aiheena onkin viestintäihminen itse. Yritysten viestin äänitorvena toimiminen on jokaisen viestinnän ammattilaisen leipälaji. Tiina on viestintäurallaan erikoistunut puhumaan epäsuosittujen asioiden puolesta: hän on puolustanut vakuutuslääkäreitä, takkuilevaa junaliikennettä, valtion monopolia ja ydinvoimaa. Viimeisin viestintähaaste on ollut kuitenkin vaativampi ja antoisampi kuin nuo kaikki yhteensä – vaalikampanja, jonka ytimessä on omien mielipiteiden viestiminen ja promotoiminen. Viestintäihmisten on aika nousta varjoista valokeilaan!
Tiinaa haastattelee vaikuttajaviestintäjaoksen puheenjohtaja, viestintäjohtaja Hanna Salminen.

Olohuonetentti: Suuri sivistyskeskustelu! Miten ehkäistään nuorten syrjäytymistä koulutuspäätöksillä? 
Viestinnän ammattilaisten etuna on koulutettu väestö ja yhteiskunnassa mukana olevat nuoret ikäluokat. Voidaanko koulutuspäätöksillä edistää medialukutaitoa ja lisätä lähdekritiikkiä? Miten voidaan erottaa luulot ja mielipiteet faktoista, käydä vuoropuhelua organisaatioiden ja ihmisten välillä, jos faktojen osaamisessa on isoja aukkoja? Voidaanko koulutuksen keinoin taistella totuudenjälkeistä aikakautta vastaan? Tule mukaan ja esitä tentin osallistujille oma kysymyksesi!

Tentattaviksi ovat lupautuneet kansanedustajan ja ehdokkaan rooleissa: 

  • Pilvi Torsti, SDP
  • Raija Vahasalo, Kokoomus 
  • Tuomo Puumala, Keskusta

Tentin juontaa Ammattiopisto Luovin johtaja Hannu Koivula, joka toimii myös AMEO-verkoston puheenjohtajana.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Huom! Ennakkotiedoista poiketen tilaisuutta ei streamata. Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta paikan päälle!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.