Ajankohta

15.3.2022 09:00 – 15.3.2022 15:00

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUS

Koulutuspäivässä pureudutaan vaikuttavaan digiviestintään sosiaalisen median kanavissa. Tyypillisempien sosiaalisen median kanavien (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) lisäksi käymme läpi uudemmat kanavat ja niiden ominaispiirteet (TikTok, Snapchat, Pinterest, Jodel). Käymme myös lyhyesti läpi maksetun näkyvyyden pääpiirteet ja mahdollisuudet eri kanavissa.

Suunnitelmallisuus on vaikuttavan digiviestinnän perusta. Koulutuksessa käymme läpi, mitä suunnitelmallisuus tarkoittaa ja miten data saadaan osaksi toiminnan sekä sisältöjen kehittämistä. Koulutus vastaa kysymyksiin: Miten mittaamme onnistumisiamme? Millaiset mittarit kannattaa asettaa ja millä aikavälillä niitä kannattaa seurata?

Valmennuksen jälkeen osallistujille muodostuu käsitys viimeisimmistä kehityssuunnista sosiaalisen median kanavissa sekä hyvät lähtökohdat kehittää oman digiviestinnän vaikuttavuutta mittaamisen avulla.

 

AIKATAULU

9–11:30 Digiviestinnän trendit ja sosiaalisen median uudistukset

11:30–12:30 lounastauko

12:30–15:00 Suunnitelmallisuus ja mittaaminen

 

KOULUTTAJA

Sade Yrjölä on sosiaalisen median moniosaaja, jonka intohimona on laadukkaan sisällön yhdistäminen maksettuun mainontaan. Hän on kokenut sekä innostava kouluttaja.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 475 e + alv.Livenä, ei-jäsen 625 e + alv.Online, jäsen 330 e + alv.Online, ei-jäsen 440 e + alv.

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.