Ajankohta

27.2.2018 16:00 – 27.2.2018 18:00

Paikka

ProCom ry: Kasarmikatu 23 A 5, 2. krs. 00130 Helsinki

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Luovuudesta puhutaan paljon. Erityisesti poikkeuksellisen luovat yksilöt ja heidän ominaispiirteensä kiinnostavat kaikkia – oli kyse sitten taiturimaisista urheilijoista tai suurten teknologiayhtiöiden visionääreistä. 

Työelämässä luovuutta tarvitaan uudistumisen, muutoksen ja kasvun takia. Tämä pätee sekä yksilöihin että organisaatioihin. Yksilön kannalta keskeisiä näkökohtia ovat luovuuteen liittyvien taitojen, kuten ideointi- ja ongelmanratkaisumenetelmien harjoittelu, mutta myös motivaatio on keskeisellä sijalla. Luovan organisaation kehittämisessä tarvitaan puolestaan yhteistä ymmärrystä luovuuden ilmiöstä sekä oikeanlaisten tavoitteiden asettamisesta luovalle työlle ja tekemiselle sekä luovan prosessin kehityskaaren tuntemista. Nando Malmelin ja Petro Poutanen alustavat aiheesta vastikään ilmestyneen Luovuuden idea -kirjansa pohjalta. Tilaisuuden toisessa osassa teemme lyhyitä luovuutta vahvistavia harjoituksia.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan luovuudesta Valmentaja-jaoksen tilaisuuteen Procomin toimistolle 27.2.2018 klo 16-18. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä.

 

Puhujat

VTT Nando Malmelin työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professorina (Professor of Practice) ja toimii viestinnän dosenttina Helsingin yliopistossa. Aikaisemmin Malmelin on toiminut esimerkiksi kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä A-lehdissä, johtotehtävissä Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa sekä vierailevana professorina University of Technology Sydneyssä. Hän on julkaissut monia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita luovuudesta, viestinnästä ja johtamisesta kansainvälisissä journaaleissa.

VTT Petro Poutanen työskentelee yrittäjänä markkinatutkimusalalla ja on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa vierailevana tutkijana (Visiting Scholar). Aikaisemmin hän on työskennellyt tutkimustehtävissä Helsingin yliopistossa ja Jyväskylän yliopistossa. Poutanen on julkaissut artikkeleita kansaivälisissä journaaleissa organisaatioviestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja luovuudesta. Lisäksi hän on kouluttanut ja konsultoinut lukuisia organisaatioita viestimisen ja vaikuttamisen kysymyksissä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.