Ajankohta

14.11.2017 16:30 – 14.11.2017 18:30

Paikka

Salmisaarenranta 11, Helsinki

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Varmassa uudistettiin entistä joustavampaa, modernia työkulttuuria vuoden 2016 aikana. Työkulttuurin pilottiryhmät tekivät useita kokeiluja, joista kerättiin arvokkaita kokemuksia erilaisista työn tekemisen joustoista.

Yksi Varman strategian painopisteistä on rohkeat kokeilut, millä tarkoitetaan mm. ketterää muutosten ja uudistusten läpivientiä. Työkulttuurin kehittämisen yksi keskeinen teema onkin ketterä vastuunkantaminen. Työkulttuurin pilottiryhmissä oli mukana iso joukko varmalaisia, ja onnistuneet kokeilut laajennetaan koskemaan koko yhtiötä. Työkulttuuria lanseerataan kaikkiin toimintoihin ns. työkulttuurityöpajoilla, joita HR- ja viestintäpartnerit vetävät kaikille varmalaisille. Tule kuulemaan lisää, millainen Varman työkulttuurin muutosmatka oli ja millaisilla valmennuksilla viemme uutta työkulttuuria jokaisen varmalaisen arkeen.

Aika: 14.11. klo 16.30-18.30 – kahvi ja pientä suolaista tarjolla klo 16.15 alkaen

Paikka: Salmisaarenranta 11, Helsinki.

Paikalle pääset hyvin julkisilla Porkkalankadulta oikeustalon kulmalta tai Ruoholahden metroasemalta. Varman pihassa on rajoitetusti autopaikkoja; kadun varressa ja viereisessä Q Parkin Salmiparkissa löytyy lisää autopaikkoja.

  • HR, viestintä ja vastuullisuusjohtaja Katri Viippola kertoo Varman työkulttuurin uudistamisen matkasta
  • HR-partneri Pauliina Heiskanen ja viestintäpäällikkö Leena Rantasalo kertovat työkulttuurityöpajoista
  • Lopuksi verkostoitumista ja mahdollisuus keskustella paikalla olevien HR- ja viestintäpartnereiden kanssa valmennuksista tarkemmin.

Tervetuloa!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.