Ajankohta

14.9.2017 16:00 – 14.9.2017 18:30

Paikka

Teosto, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki.

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Täynnä

Valmentaminen tarjoaa valmennettavalle oivalluksia ja uusia ideoita. Me viestijät toimimme usein johdon ja asiantuntijoiden valmentajina. Tällöin valmennussuhde on ihmisten välinen ja perustuu kysymyksiin ja keskusteluun. Mutta onko olemassa oivalluttavaa viestintää? Voiko viestinnällä valmentaa? Toimiiko se parhaiten ryhmässä vai voiko viestinnällä valmentaa kokonaisia organisaatioita?

Tule mukaan workshopiin pohtimaan miten valmentaminen ja viestintä yhdistetään ja mitä siitä syntyy. Tavoitteena on yhdessä luoda uusia käytännön ideoita jokaisen viestinnän tekijän käyttöön.

Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Arja Parpala, Certified Business Coach, ACC, Essentio Osk. Arja on työskennellyt valmentajana ja fasilitaattorina 20 vuoden ajan. Hänen sydäntään lähellä ovat ryhmäprosessit ja yhdessä oppiminen. Peruskoulutukseltaan Arja on KTM ja ammatillinen opettaja.

Tilaisuus järjestetään Teoston tiloissa, ja kuulemme myös lyhyen esittelyn Teoston toiminnasta. Osoite: Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 17 jäsentä. Tilaisuus on maksuton ja avoin ProComin jäsenille.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.