Ajankohta

9.12.2021 09:00 – 9.12.2021 10:30

Paikka

Zoom

Järjestäjä

ProCom

Viestintää tekevät kaikki, kaiken aikaa. Se ei ole vain pelkkää tiedottamista, vaan dialogia, suvaitsevaisuuden lisäämistä, epävarmuuden hallintaa ja kriisien ratkaisemista. Se ei myöskään enää ole vain viestinnän ammattilaisille ulkoistettavaa, vaan kaikkien tulee viestiä, jotta organisaatiot voivat hyvin. Viestinnän ammattilaisina autamme muita viestimään. Mutta mistä hyvä viestintävalmentaja on tehty? Tilaisuudessa omat viisi pointtiansa viestijästä valmentajana jakavat kaksi innostavaa ja selkeäsanaista puhujaa – Varman HR-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Katri Viippola sekä Maamittauslaitoksen viestintäpäällikkö Mirva Kipinoinen.

 

Ajankohta: 9.12.2021 09:00 – 9.12.2021 10:30

Paikka: Zoom

 

Viestinnän ammattilaisina autamme muita viestimään. Mutta mistä hyvä viestintävalmentaja on tehty?

Tätä haluamme purkaa tässä webinaarissa osiin ja antaa konkreettisia esimerkkejä valmentavasta viestinnästä. Olet lämpimästi tervetullut pohtimaan kysymystä muiden viestintäammattilaisten kanssa Valmentajajaoksen Viisi pointtia -virtuaalitapahtumaan. Ohjelmamme koostuu rautaisten ammattilaisten puheenvuoroista, joista jokaisesta saat viisi tärkeää pointtia mukaan auttamaan omaa arjen työtäsi. Esitysten välillä jaamme yhdessä ajatuksiamme!

 

Ohjelma:

Tervetuloa! Jaoksen puheenjohtajat Laura Klefbohm, Minna Kylänpää, Salla Syrman

Case Varma: Johtaja, HR, viestintä ja vastuullisuus Katri Viipola

Case Maanmittauslaitos: Viestintäpäällikkö Mirva Kipinoinen

Yhteenveto: Puheenjohtajat

 

Tilaisuus on suunnattu kaikille ProComin jäsenille. Jos et vielä kuulu Valmentajajaoksen Facebook-ryhmään, liitythän sinne ilmoittautumisen yhteydessä. Jaamme tilaisuuden materiaalit ryhmän kautta ja järjestämme siellä myös jälkikeskustelun.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.