Ajankohta

17.9.2019 – 17.9.2019

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki / HUOM! Koulutuksen paikka muuttunut

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Mediaosaamisen koulutuspäivässä saat tietää, miten voit tänä päivänä saada asiallesi huomioarvoa. Miten ja milloin toimittajia kannattaa lähestyä sähköpostilla, milloin soittamalla? Kannattaako tarjota lounaita? Kuka uutiskärjestä toimituksessa päättää ja mitkä aiheet sekä lähestymiskulmat toimivat? Koulutuspäivä tarjoaa siis syvällistä tietoa uutistoimituksen tavasta toimia ja auttaa sinua ymmärtämään, miten saat viestisi mediaan läpi parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivän aikana kuulet myös millainen on vakuuttava esiintyminen. Saat vinkkejä joko omaan esiintymiseesi tai jonkun muun, jos olet organisaatiossasi mediasuhteiden sparraaja. Miten haastattelutilanteisiin kannattaa valmistautua? Mitä kannattaa välttää sanomasta?  Opit vastaamaan hankaliin kysymyksiin ja saat vinkkejä, kuinka kriittisiin toimittajiin kannattaa suhtautua.

 

Ohjelma

Klo 9-12 

Uutistoimituksen logiikka. Miten uutistoimitus toimii, miten uutiset syntyvät, miten aiheet valitaan ja miksi juuri ne valitaan.

Millaisia aiheita kannattaa tarjota uutistoimitukseen? Miten niitä kannattaa tarjota?

Miten tulla toimeen erilaisten toimittajien kanssa?

Klo 13-16

Haastattelutilanteet, niihin valmistautuminen ja esiintyminen suorassa tai editoidussa lähetyksessä.

Mistä aineksista syntyy vaikuttava ja vakuuttava esiintyminen?

Miten antaa itsestään vakuuttava kuva haastattelutilanteissa?

Käytännön kohtaamiset erilaisten toimittajien kanssa.

Erilaiset mediatilanteet ja niihin parhaiten sopivat toimintamallit.

Miten kannattaa vastata hankaliin kysymyksiin?

 

Kouluttaja

Kouluttaja on uutisjournalismin konkari, MTV Uutisten entinen päätoimittaja Anu Kuistiala. Hän vastannut uutistoimituksen digitaalisista sisällöistä ja ollut vuosia kentällä ulkomaantoimittajana sekä Moskovan kirjeenvaihtajana. Anulla on kokemusta lukuisista suorista lähetyksistä ja hän tietää, miten toimia paineisissa tilanteissa. Nykyisin Anu on itsenäinen yrittäjä, joka kouluttaa ja käy puhumassa. Anun kirja Johtajanaiset ilmestyy lokakuussa 2019. Lisää Anusta voi lukea www.kuistiala.com

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.