Ajankohta

19.3.2019 09:00 – 19.3.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, os. Kasarmikatu 23 A 5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Erilaisten ryhmien tavoitteellinen ohjaaminen kuuluu yhä vahvemmin viestinnän ammattilaisen työhön. Siksi viestijän omaan fasilitointiosaamiseen panostaminen kannattaa. Fasilitointi on taito, jota mikään kone tai robotiikka ei pysty korvaamaan. Erilaisten ryhmätilanteiden ohjaaminen edellyttää inhimillistä erityisosaamista: vuorovaikutusta, havainnointikyvykkyyttä sekä rohkeutta reagoida erilaisiin ryhmäilmiöihin. Fasilitointitaidot ovat korvaamaton apu etenkin organisaation muutostilanteissa, muutosten läpiviennissä ja viestinnässä.

Viestintäalan ammattilaisille suunnatussa fasilitointikoulutuksessa saat eväitä arjen erilaisiin ryhmätilanteisiin. Päivän aikana saat myös varmuutta ja apuvälineen fasilitoinnin suunnitteluun sekä opit erilaisia ryhmätyömenetelmiä.

 

KOULUTUKSEN AGENDA:

 

Tavoitteellisen toiminnan rakentaminen

 • Lyhyesti: Mitä fasilitointi on?
 • Fasilitoinnin kehä – suunnittelun apuvälineeseen tutustuminen
 • Miten saan ihmiset motivoitumaan ja sitoutumaan? Huomioi nämä!
 • Oman tulevan ryhmätilanteen suunnittelu

Viestintäalan fasilitaattorin perustyökalupakki

 • Kokemusten jakaminen: Mistä innostava palaveri koostuu?
  • Mitä minun pitää fasilitaattorina ottaa huomioon, kun ryhmä kokoontuu virtuaalisesti?
 • Ryhmätyömenetelmien treeniä ja menetelmiin tutustumista
  • Harjoiteltavat menetelmät valitaan ryhmän tarpeiden perusteella
  • Saat myös mukaasi koko fasilitaattorin perustyökalupakin, vaikka kaikkia menetelmiä emme ehdi treenata päivän aikana

Keskustelua siitä, miten saat vietyä päivän oppeja käytäntöön

 

KOULUTTAJA

 

Kouluttajana ja päivän fasilitaattorina toimii Marjut Alatalo. Marjutilla on 25 vuoden kokemus johtamisesta ja yli 15 vuoden kokemus kouluttamisesta. Osallistaminen on aina ollut lähellä hänen sydäntään. Koulutukseltaan Marjut on johtamiseen erikoistunut kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi, jolla on myös pedagoginen pätevyys. Lisäksi hän on ICF-sertifioitu coach ja Coaching Housen fasilitaattorikouluttaja.

Kouluttajana Marjutin vahvuus on käytännönläheisyys. Hän haastaa osallistujia miettimään, millaisia käytännön tilanteita he haluaisivat oppia hoitamaan paremmin ja miten viedä opittuja malleja käytäntöön. Hänelle on tärkeää, että koulutettavat oivaltavat itse.

Lue lisää: https://www.coachinghouse.fi/henkilosto/marjut-alatalo/

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 5.3.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.