Ajankohta

6.2.2020 09:00 – 6.2.2020 16:00

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Viestijänä sinulle on urasi varrelta kertynyt varmasti jo laaja osaamiskirjo. Mutta milloin viimeksi olet miettinyt, minkä taitojen käyttö tuo sinulle nautintoa? Tämä kysymys on hyvin tärkeä, sillä nautinnollisten asioiden parissa työskentely johtaa tutkimusten mukaan parempiin tuloksiin, nopeuttaa oppimista ja lisää hyvinvointia. Tähän vaaditaan omien vahvuuksien tunnistamista ja käytön lisäämistä.

Kouluissa oppilaita ohjataan jo järjestelmällisesti yksilöllisten vahvuuksiensa käyttöön. Keskittyminen heikkouksien parantamiseen on sekä vanhanaikaista, että uusimman aivotutkimuksen mukaan tehotonta verrattuna vahvuuksien kehittämiseen. Psykologian kentällä on huomattu, että yritykset menestyvät ja yksilöt voivat paremmin, kun ihmiset saavat työssään keskittyä vahvuuksiinsa.

Työpaikoilla asiantuntijoita kuitenkin koulutetaan vain harvoin omien työtehtävien vahvuusmuotoiluun työsuoritusten parantamiseksi ja työhön sitouttamiseksi. Viestijänä voit toimia pioneerina oppimalla ensin vahvuusajattelun perusteet, soveltamalla niitä omaan työhösi ja auttamalla sitten muita organisaatiossa samaan.

Haluatko sinä tunnistaa nykyiset ja potentiaaliset vahvuutesi viestijänä?

Tule mukaan valmennukseen, jonka tavoitteena on:

 • Löytää omasta työarjesta ne asiat, joista nauttii ja joissa voi kehittyä nopeiten
 • Ohjata vahvuudet järjestelmällisesti osaksi omaa työtä ja kehittää tätä kautta organisaatiotaan ja uraansa
 • Löytää tapoja toimia työtehtävien kanssa, mitä jo osaa, mutta joista ei (enää) nauti
 • Tunnistaa ja oppia toimimaan joustavasti epämiellyttävämpien työtehtävien kanssa
 • Saada käyttöön työkalut työkavereiden auttamiseen vahvuuksien tunnistamisessa
 • Pohtia, miten vahvuusajattelua voi hyödyntää osana organisaation viestintää

Valmennukseen kuuluu ennakkotehtävä ja kaksi eri osiota valmennuspäivänä:

Miten?

Helppo ennakkotehtävä, jossa viestijät kirjaavat viikon ajan innostavia ja ikäviä töitään ylös (perustuu kansainvälisesti tunnetun vahvuustutkijan Marcus Buckinghamin teoriaan)

 • Osallistavat osuudet – sukellus omaan rooliin ja sen kehittämisen mahdollisuuksiin
 • Oman äänen vahvistaminen työpaikalla – miten jokainen voi omassa työssään vaikuttaa vahvuuksien pohjalta voimallisesti ja rauhaa tuntien sekä auttaa muita samaan
 • Valmentajana 15 vuotta viestintää yritysmaailmassa tuottanut ja johtanut, työpsykologian tuntija, tietokirjailija ja nykyinen yrittäjä Sanna Fäldt
   

Klo 9-12

Teoriaa ja käytäntöä vahvuuksista

Rakastu työhösi –
löydä se, mihin sinut on luotu

Klo 13-16

Näin valjastat vahvuutesi töissä

Voimauta työyhteisösi –
tunne itsesi ja sytytä muut

Teemat

 • Teoria – katsaus vahvuuspsykologian viitekehyksiin ja työn merkityksellisyyteen
 • Vahvuudet viestijän arjessa – kohtaat uskomuksia ja luot pohjan vahvuusajattelulle
 • Yksilölliset vahvuudet – purat ennakkotehtäväsi ja luot innostavat vahvuuslauseet omien vahvuuksiesi pohjalta

Teemat

 • Kohtuukäyttäjän käsikirja – saat vinkit vahvuuksien hyödyntämiseen arjessa ”oikein”
 • Vaikuta viisaasti - etsit keinoja ujuttaa vahvuusajattelua viestintään
 • Yhteisellä asialla – rakennat kysymys- ja ajatuspatterin, jolla voit auttaa muita löytämään omat vahvuutensa

SANNA FÄLDT

Mindfulness-ohjaaja, työ- ja organisaatiopsykologian ja muutosjohtamisen syväasiantuntija, kokenut tiiminvetäjä sekä viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Sannalla on yli 15 vuoden kokemus vaativista viestintäalan tehtävistä, viimeisimpänä Deloittelta markkinointi- ja viestintäjohtajana. Työnsä osana, hän on valmentanut kotimaisia ja kansainvälisiä tiimejä mm. vahvuuksissa ja itsensä johtamisessa. Sanna kirjoittaa parhaillaan 29.11. julkaistavaa tietokirjaa Nauti työstäsi! Naisen voimakirja työelämään.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 30.1.2020. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.