Ajankohta

8.2.2018 09:00 – 8.2.2018 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Strategian viestintä on jatkuva prosessi, jossa yrityksen suuremman tarkoituksen tulee olla kirkkaana mielessä.  Tässä koulutuksessa otamme selvää, mitkä ovat stragiaviestinnässä onnistumisen edellytykset. Miten strategia konkretisoituu ja innostaa jatkuvan muutoksen keskellä? Tässä koulutuspäivässä strategiaprosessia käsitellään niin ylimmän johdon roolin näkökulmasta kuin käytännön tekemisen kauttakin.

 

PÄIVÄN SISÄLTÖ

  • Strategian viestintä on jatkuva prosessi
  • Esimiehen rooli strategian viestinnässä: strategia ja visio esimiehen työkaluna
  • Strategiaviestinnässä onnistumisen edellytykset
  • Miten strategia konkretisoituu ja innostaa jatkuvan muutoksen keskellä?
  • Henkilöstön osallistaminen ja strategian toteutus fasilitoinnin ja coaching avulla
  • Strategian vienti yrityksen käytännön tekemiseen / prosesseihin 
  • Ylimmän johdon rooli strategian viestinnässä
  • Strategian viestintäsuunnitelma

Lue Katjan blogiteksti Viestijöistä: Strategiaprosessissa on viestinnän ammattilaisten mentävä aukko

 

PÄIVÄN VALMENTAJA

Katja Espo on liiketoimintalähtöisen viestinnän ja sidosryhmädialogin asiantuntija. Katjalla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus viestinnästä, maineenhallinnasta ja sidosryhmäsuhteista. Hänellä on vahvaa osaamista viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tiimien ja projektien johtamisesta. Katja on innostava mentori ja business coach. Katja työskentelee strategisena sparraajana Pohjoisranta Burson-Marstellerissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 25.1.2018. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.