Ajankohta

9.12.2021 12:00 – 9.12.2021 15:30

Paikka

Webinaarikoulutus

Hinta jäsenille

195 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

245 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään webinaarina Zoomissa. Koulutus järjestetään kello 12-15.30.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Viestinnän johtamisen pitää olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Toisin sanoen pitää tietää mitä tavoitellaan, tehdä se suunnitelmallisesti ja arvioida onnistumista. Lisäksi tulee rohkaista ja kannustaa koko organisaatio vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään.

Viestijöillä on paljon annettavaa niin organisaation strategian luomiseen / päivittämiseen kuin strategisten tavoitteiden viemisessä käytäntöön. Viestinnän strategisen tason johtamisella voidaan varmistaa muun muassa, että:

  • organisaation strategiaprosessissa hyödynnetään ymmärrystä toimintaympäristön viestinnällisestä muutoksesta,
  • strategiaprosessista tehdään vuorovaikutteinen,
  • strategiasta tehdään ymmärrettävä ja visuaalinen ja
  • johtamisviestintä vie strategiaa jatkuvasti arjen toimintaan niin omassa työyhteisössä kuin ulkoisten sidosryhmienkin kanssa.

Koulutuspäivässä kuulemme myös case-esimerkin Airprolta, jonka toiminnasta kertomassa on Hanni Marin, Head of Business Development & Communications:

Viestinnän rooli strategian päivittämisessä ja viemisessä käytäntöön, Case Airpro

  • Miten julkaista uusi strategia keskellä koronapandemiaa?
  • Strategian lanseeraus ja todeksi tekeminen – yhdessä vai erikseen?

Koulutuksen tavoite ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on auttaa organisaatioita onnistumaan entistä paremmin viestinnän johtamisen keinoin. Koulutuksessa tarkastelemme erityisesti strategista viestintää, strategialähtöistä viestinnän suunnittelua ja viestijöiden roolia organisaation strategiatyössä. Johtamalla viestintää strategisesti terävöitetään niin yritysten kuin julkisen sektorinkin tuloksentekokykyä.

 

KOULUTTAJA

Jenni Vuorio on joukkoliikenneyritys Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Vuorion vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen johtamis- ja työyhteisöviestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla. Vuorio on työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä (IBM Oy, Sodexo Oy, Fiskars Oyj, VR-Yhtymä) muutosjohtamisen, HR:n ja viestinnän monipuolisissa kehittämistehtävissä. Ennen Nobinalle siirtymistään hän vastasi johtavana konsulttina työyhteisöviestinnän palvelukokonaisuuden lanseeraamisesta johtavana konsulttina kriisi-, vaikuttaja- ja mediaviestinnästä tunnetussa viestintätoimistossa Tekir Oy:ssä.

CASE-PUHUJA

Hanni Marin on Airpro Oy:n Kehitys- ja viestintäjohtaja, hän kokenut viestinnän ja muutosjohtamisen asiantuntija. Hannilla on taustaa laajoista muutoshankkeista niin Turn around -ohjelmista, liiketoiminnan kehittämiseen aina uusien strategioiden jalkauttamiseen asti. Hanni uskoo yhteistyöhön ja yhteisön voimaan. Viestintää tehdään rohkeudella ja intohimolla, luomalla ääni asiantuntijoille sekä rakentamalla vilkasta vuoropuhelua.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 195 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 245 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko PRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.