Ajankohta

1.11.2017 09:00 – 1.11.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

 

Viestintä ja markkinointi on yhä visuaalisempaa. Mutta minkälaiset sisällöt puhuttavat, onko viraali video tavoittelemisen arvoinen? Millaisella tiimillä visuaalisia sisältöjä kannattaa tehdä? Marraskuun koulutuspäivässä saadaan vastauksia näihin kysymyksiin ja syvennytään visuaaliseen viestintään.

Päivän vetäjänä toimii Aurora Airaskorpi Kubo Creative Agencysta. Keväällä vedetty vastaava koulutuspäivä sai erinomaiset arviot, kokonaisarvosanana 5,2 (asteikko 1-6).

 

PÄIVÄN AGENDA

 

Päivän aikana saat vastauksia muun muassa kysymyksiin:

  • Minkälaiset sisältömuodot ovat nyt pinnalla?
  • Miten voit olla edelläkävijä jatkuvasti muuttuvassa sisältöviidakossa?
  • Mitä videoista on hyvä tietää?
  • Miten visuaalisuus kytketään taitavasti osaksi sisällöntuotantoa?
  • Millä tavalla luovaa sisältötiimiä pitäisi johtaa?

Luvassa on hyviä benchmarkkeja meiltä ja maailmalta, konkreettisia ohjeita ja asiantuntevaa pohdintaa visuaalisten sisältöjen maailmasta.

 

KOULUTTAJA

Aurora Airaskorpi on strategisen sisältösuunnittelun ammattilainen, joka etsii työkseen parhaita tapoja rakentaa tunnesiteitä yritysten ja asiakkaiden välille. Hän on asiantuntija erilaisissa sisältömuodoissa ja tutkinut viime vuosina erityisesti videoiden ja visuaalisuuden nousua. Taustaltaan Aurora on mediakonseptien tutkija ja journalisti, ja ollut kehittämässä erityisesti digitaalisia sisältökonsepteja niin yrityksissä kuin suomalaisissa sanomalehti- ja aikakausmedioissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat DigiPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 20.10.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko DigiPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.