Ajankohta

18.5.2018 08:30 – 18.5.2018 13:00

Paikka

Kasarmin salit, Kasarmikatu 21

Hinta jäsenille

225 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

275 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Ohjelma 18.5.2018

 

Talous kasvaa – onko kaikki ongelmat selätetty

Aki Kangasharju, pääekonomisti, Nordea

Puheenvuorossa Aki Kangasharju tarkastelee talouskasvun jatkon mahdollisuuksia, kun Suomi ikääntyy, robotit tulevat ja protektionismi ja populismi uhkaavat.

Aki Kangasharju on toiminut Nordeassa tutkimusjohtajana ja pääekonomistina helmikuusta 2012. Hän siirtyi Nordeaan Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtajan tehtävästä. Kangasharju toimi VATT:ssa myös tutkimusjohtajana ja professorina vuodesta 2001. Hän väitteli kansantaloustieteen tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa 1998. Kangasharju on myös vieraillut urallaan mm. Massachusetts Institute of Technologyssä ja Boston Universityssä. Hän on Nordean toimen ohella dosentti ja hallituksen jäsen Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin hän toimi myös Tekesin johtokunnan jäsenenä.

 

Kevenikö jo liikaa, mistä sisällöt löytyvät?

Paneelikeskustelu, jossa vuosikertomusten sisällöistä ja tulevaisuudesta keskustelevat johtavat vuosikertomusten tekijät viestintätoimistoista.

 

Tuomariston puheenvuorot

Millaiset vuosikertomukset saivat arviointiraadin innostumaan? Kuka onnistui vuosikertomuksen visuaalisuudella hurmaamaan tuomarit? Mistä olisi jo aika luopua ja mitä tuomarit toivoisivat lisää? Vuosikertomusarvion arviointiraadin jäsenet esittelevät puheenvuoroissaan tämän vuoden kilpailun satoa omasta näkökulmastaan.

 

Vuoden 2017 parhaat vuosikertomukset palkitaan

Katso viime vuoden voittajat ja kunniamaininnan saaneet vuosikertomukset »

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu:
Vuosikertomusbrunssin hinta on ProComin jäsenille 225 euroa + alv. 24 % ja muille 275 euroa + alv. 24 %.

 

Osallistumismaksu Vuosikertomusarvion 2018 osallistujille:
Mikäli organisaatiosi vuosikertomus on mukana ProComin Vuosikertomusarviossa, sisältyy arvion hintaan kahden (2) henkilön osallistuminen brunssille 18.5.2018. Henkilöidet nimet voit ilmoittaa arvioon ilmoittautumisen yhteydessä tai procom@procom.fi.

Lisähenkilöiden osallistumismaksu Vuosikertomusbrunssille 2018 arviossa mukana oleville organisaatioille on 175 euroa + alv. 24 % / hlö.

 
KIMPPAHINTA

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi (2) tai useampi henkilöä, saavat kaikki seminaarin hinnasta 15 % alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää.

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.